Много ясно и видимо се очерта прокремълската гилдия. Видяхме го в

...
Много ясно и видимо се очерта прокремълската гилдия. Видяхме го в
Коментари Харесай

Венеция Ангова : Президентът и служебният кабинет не искат да влезем в Еврозоната

Много ясно и видимо се очерта прокремълската колегия. Видяхме го в Народно събрание и в диалозите с президента. Видяхме " Възраждане ", водачеството на Българска социалистическа партия и самият президент Радев по какъв начин реагираха на визитата на Зеленски. Тя беше като разграничителна линия. Така депутатът от " - " Венеция Ангова коментира в студиото на " Денят ON AIR " вчерашното посещаване на украинския президент.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът разяснява думите на проф. Александър Маринов, съгласно които Денков е наредил на Радев да се срещне със Зеленски. " Не имам вяра. Познавайки акад. Денков, не считам, че би заложил капан, не си губи времето с такива дейности. Видяхме, че позицията на президента е да назовава войната " спор "  и да употребява високопарни думи, употребявайки езика на дипломацията, с цел да замаскира личната си позиция. Неговите дейности, през служебния кабинет, демонстрираха, че Радев е срещу интеграцията на България в Европа ", разяснява депутатът от " - ".

По думите на Ангова президентът и служебният кабинет не желаят да се влезе в Еврозоната. Тя разяснява и предлагането на Българска социалистическа партия за одобрение на военно-техническата помощ от Народно събрание. " Това е значимо да не става обществена информация, с цел да не се употребява от хода на войната ", означи гостът.

Продаването на реакторите на АЕЦ " Белене " е допустимо и рационално решение. " Реакторите са закупени през 2006 година. Те, както и доста други неща в страната ни, стоят на трупчета. Стоят неизползвани. Тази покупко-продажба ще бъде свястно решение, което ще отпуши други благоприятни условия в енергетиката ", сподели още Ангова. 

По отношение на новия бюджет и тематиката за БЕХ - депутатът разяснява, че вижда риск за хората, взели оптимални решения и посочи подозренията за укриването на облаги.

" Смятах, че е мит, че БЕХ банкрутира. Сега счита, че е цинизъм, тъй като при високите цени на силата през последните няколко години, това е несъстоятелно изказване. Да си вършим счетоводни трикове и да даваме заеми на дъщерни сдружения, с цел да не заявяваме печалта, е недобро ръководство ", настоя Ангова.

Тя дефинира новия бюджет като реален, а бюджета на служебното министерство - като бюджет на изкуствено раздутите разноски. Депутатът от " - " дефинира партньорството на обединението с ГЕРБ-СДС като " предизвикателство ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР